Wandelende Woordenaar

Als Wandelende Woordenaar maak ik poëtisch verslag van uw evenement. Dit doe ik door woorden te verzamelen van de genodigde. Samen met de boeker bedenk ik een gepaste vraag die ik alle genodigde stel waarop zij met 1 woord zullen antwoorden. Het resultaat is een lijst met woorden over 1 thema die ik allemaal samen zal brengen tot 1 gedicht. Dat gedicht draag ik tegen het einde van het evenement voor aan alle aanwezigen.

 

Daarnaast kan ik interactieve poëtische ervaringen aanbieden door bijvoorbeeld samen een gedicht te maken met de genodigden. Bijvoorbeeld door een eye gazing ervaring te begeleiden en de mensen dan uit te nodigen een gedicht te schrijven over die ervaring. Of om 1 thema te kiezen en iedereen uit te nodigen dit thema te onderzoeken en hier woorden aan te geven. Er is een hele hoop mogelijk! Ik hoor graag wat voor soort evenement het is dan kan ik daar iets passends voor bedenken!

 

Interesse om Wandelende Woordenaar te boeken op uw evenement? Contacteer mij via het contact formulier op deze website of mail of bel mij. 

voorbeeld verslag

Dit gedicht schreef ik ter eren van een afscheidt met de woorden van de genodigde. De spontaniteit van het moment vult de woorden maar om toch een inzicht te bieden in wat ik dan zoal schrijf deel ik deze tekst. 

 

De oneindige potentie van de pikzwarte nacht
Huivering brengt de verbeelding van de geest
Net zo goed als gouden harten gevuld met verlangen
Het zijn de wildplukkers van de on-uitgedrukte ziel die deze zwarte wijde van potentie betreden en de mooiste wonderen en afschuwelijkste donkerte te aanschouwen.
Als het lot met hen is, plukken zij een van die wonderen
Komen zij terug met een plant zo magistraal
Door geen mensen oog ooit gezien
Voor de kinderen van morgen
Die staan op de drempel van de nieuwe tijd
Is het zien van zo een plant als een warme aanmoediging.

Bedankt Es en Vieb voor al het magisch dat jullie hebben geplukt uit de wilde verbeelding en in deze werkelijkheid hebben gebracht
Het is thuiskomen in jullie avontuurlijke creaties
Een wonderlijke wervelwind van verbintenis, mannen in jurken met pruiken, altijd lachende Buddha's, vrouwen met okselhaar
Een bonte familie, samen gebracht onder jullie legendarisch ouderschap.

En nu heeft de klinkklare klankkast geklonken, jullie hebben weer de zwarte ongeschreven wijde betreden
Met een lach en een traan
Hebben jullie opnieuw een prachtige plant geplukt
Het is tijd om deze te verpotten
Te planten in een nieuw stuk aarde
We wish you the best!
Bedankt, bedankt, bedankt.

prijsindicatie

Vanaf 120 euro