Wandelende Kunstenaars

Een kunstzinnig verslag van uw event

 

Laat uw onvergetelijke bruiloft vast leggen en nodig ons uit als Wandelende Kunstenaars verslag te maken van uw evenementDaan vangt de momenten die zich voordoen in zijn karakteristieke schetsen. Fleur observeert secuur en brengt de poëzie van de dag onder woorden. Ze verzamelt woorden van alle genodigden om met die input een gedicht te maken die de dag verzegeld. Wanneer het gedicht voltooid is draagt Fleur het gedicht voor om een mooi moment van samenkomst te bieden

Een paar weken na de bruiloft ontvangt u een hand gebonden en met aandacht samengesteld boekje waarin u de onvergetelijke dag, van voor naar achteren, nog eens kunt beleven. Deel het boekje met uw vrienden en familie door het een mooi plekje in huis te geven of bestel meerdere boekjes zodat u uw vrienden en familie een eigen exemplaar kunt schenken. De woorden en tekeningen brengen je terug naar die eerste dans, die goeie grap, de kleuren en geuren van de taart en dat traantje dat werd weggepinkt. 

 

Wil je ook de woorden van de genodigde in het boekje verwerkt zien? Laat ons dan de gastenboek hoek verzorgen en wij brengen het gastenboek, de tekeningen en de poëzie allemaal samen in 1 boekje. Zie onder aan de pagina een voorbeeld van een gastenboekhoek.

 

Naast bruiloften maken de wandelende kunstenaars ook verslag van andere evenementen zoals festivals, verjaardagen, begrafenissen, zakenborrels etc. Ook hiervoor kunt u mailen naar het bovenstaande email-adres. 
We richten ons vooral op verslag maken van bruiloften. 

 


Wie zijn wij?

D      

A    V

A    E

N    L

      S

V    E

A    N

N

Daan van Velsen is beeldend kunstenaar.  Afgestudeerd aan het “Atelier Sint Lucas” in Den Haag in klassieke schildertechnieken. Inmiddels is Daan zelf actief als docent. Daarnaast is hij veel te zien op muziek events waar hij ‘live’ tekeningen maakt: www.livesketcherdaanvanvelsen.com


F    D

L    R

E    I

U    S

R    S

      E

      N

 

Sinds ik klein ben schijf ik gedichten. Gedichten helpen mij door het leven te gaan. Als ik schrijf kan ik in contact staan met de wijsheid in mij die mij helpt op mijn pad. Als ik voor mijzelf schrijf schrijf ik vaak gedichten waar ik enorm van leer. Zo een gedicht neem ik dan mee de weken nadat ik hem heb geschreven als een mantra door de dagen, zodat ik hem helemaal kan doorvoelen. 

 

Ik ben als vanzelfsprekend gedichten gaan delen en voor andere mensen gaan schrijven en zo rolde dit door in gedichten schrijven op evenementen. Met 3 power vrouwen heb ik in 2017 Met Andere Woorden opgericht waar we met veel plezier poëzie een podium gaven in Den Haag en interactieve poëzie ervaringen aanboden op festivals. Toen heb ik ervaren wat poëzie kan betekenen in contact met mensen.  Het verbind mensen op een andere laag. Wat we met de Wandelende Kunstenaars doen doet dat ook. Het verbind de mensen van het evenement en het maakt verslag van de dag op een ander niveau dan foto's dat doen. 

 

In contact met Daan voelde ik mij altijd al vertrouwd en ik vind zijn tekeningen zo fantastisch. Zo kwamen we op een dag op het idee onze handen ineen te slaan en de Wandelende Kunstenaars te vormen. Zijn tekeningen geven een andere dimensie aan de poëzie die ik deel waardoor voor mijn gevoel het hele verhaal verteld kan worden.

 

Het sociale en spontane aspect van de Wandelende Kunstenaars vind ik geweldig en ik ben blij als ik weer verslag mag maken! 

 


Het kunstzinnig verslag.

Het kunstzinnig verslag komt in een hand gebonden boekje en bestaat uit de tekeningen van Daan van Velsen en het (lange) gedicht van Fleur Driessen. Eventueel komen hierin ook de teksten van het gastenboek als u dat aan ons uit besteed. Zo heeft u alle herinneringen van de dag in 1 boekje; jullie verhaal!


gastenboekhoek

Wij zorgen ervoor dat het een heuse ervaring wordt in het gastenboek te schrijven en prikkelen de genodigde hiervoor even de tijd en de aandacht te nemen.  Wij komen naar de bruiloft met onze retro-uitstalling: typemachines, pen en inkt en een krijtbord en nodigen de gasten uit om hun wensen, herinneringen en harten te verwoorden. 

Gasten kunnen zelf hun verhaal schrijven of een gedicht maken.

prijsindicatie

Kunstzinnig verslag (boek): 595

Kunstzinnig verslag + gastenboek: €900

 

De prijzen zijn excl. btw en reiskosten en kunnen nog variëren afhankelijk van hoe lang wij gewenst zijn op locatie.